Menu

Inzerce
Ateli_728x90
Pastika

Paštika s mandlemi

Paštiku už Láďa Hruška zkoušel, ale nyní ukázal ještě další recept na paštiku s mandlemi. Chcete-li tedy mít jistotu, že si na pečivo nemažete žádný chemický koktejl, udělejte si tuto delikatesu sami. Je to snadné a chutná skvostně!

Ingredience:

  • 500 g kuřecích jater
  • 1 velká cibule
  • 1/2 kostky másla
  • hrst sekaných mandlí
  • sůl, pepř
  • 2 dcl červeného vína
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžička tymiánu/majoránky

Postup:

Na pánvi osmahneme cibulku na másle, dosklovata. Přidáme nakrájená játra, prolisovaný česnek, tymián/majoránku a restujeme asi 5 minut. Až budou játra pružná, přilijeme víno, které necháme téměř vypařit a odstavíme z plotýnky. Osolíme, opepříme, přidáme kus másla a rozmixujeme tyčovým mixérem.

Nakonec už jen vmícháme mandle a necháme vychladnout.

Komentáře