Menu

Inzerce
Ateli_728x90
Honey Dipper Outgoing A Jar

Medový koláček

Láďa Hruška se opět pustil do sladkého receptu, tentokrát však s medem. Medový moučník je ideální pro všechny milovníky sladkého a také medu. Navíc je jednoduchý na přípravu i levný.

Ingredience:

  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce medu
  • 1 vejce
  • 3 lžíce hnědého cukru
  • 1/2 lžičky vanilkového cukru
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 3/4 lžicky kypřícího prášku do pečiva
  • špetka soli

Postup:

Ve větším hrnečku rozpustíme 2 lžíce másla. Smícháme s ostatními ingrediencemi, kromě mouky a krypřícího prášku. Vše rozšleháme vidličkou.

Přidáme mouku, kypřící prášek a špetku soli, opět ušleháme vidličkou. Až bude těsto polořídké a táhnoucí, tak ho dáme do mikrovlné trouby na střední výkon (600 W) na 3,5 minuty. Můžeme dozdobit šlehačkou.

Komentáře

Tento recept má 1 komentář
  1. Vďaka za recept. Veľmi chutné. Osobne som koláčik priečne prerezala dvakrát, mala som tri okrúhle pláty ako na tortu. Spojila som ich marhuľovým/meruňkovým džemom, vrch poliala polevou a medová tortička /dortík bol na svete.

    Určite ten recept budem robiť viackrát.

Komentáře uzavřeny