Menu

Presnidavka

Domácí přesnídávka

Ovoce je důležitou součástí zdravého životního stylu a přesnídávky nejsou jen pro malé děti. Láďa ukázal pozapomenutý recept na domácí přesnídávku z jablek a banánů, kterou si oblíbí i dospělí.

Ingredience:

  • 10 jablek
  • 2 banány
  • 2 hrnky vody
  • 1 vanilkový cukr
  • 5 lžic cukru
  • 1 vanilkový puding

Postup:

Oloupeme jablka a nastrouháme na hrubém struhadle. Nakrájíme banány na kolečka a s jablky vložíme do hrnce. Podlijeme hrnkem vody a vaříme. Přidáme cukr a vaříme 10-15 minut.

V hrnku vody rozmícháme puding a přidáme k ovoci. Vaříme dalších 5 minut. Poté nabereme a necháme vychladnout.

Komentáře