Menu

Inzerce
Ateli_728x90
Closeup Of A German Curried Sausage

Opilí špekouni

Láďa Hruška se, hned v druhém receptu po comebacku, pustil do rodinné dobroty. Možná ožralé špekáčky budete znát z restaurací, ale věřte, že až si je uděláte doma, nebudete chtít už žádné jiné.

Ingredience

  • 3 cibule
  • 3 špekáčky
  • 1 hrnek černého piva
  • 1 hrnek kečupu

Postup
Oloupeme cibuli a nakrájíme na tenká kolečka. Zapékací mísu vyložíme polovinou nakrájené cibule. Poté nařežeme buřty (jako u ohně) a rozpůlíme. Vyskládáme je do mísy a poté zasypeme zbytkem cibule.

Omáčku vytvoříme z kečupu a černého piva. Poměr je 1:1. Nejdříve nalijeme kečup a poté zalijeme pivem. Lehce promícháme a dáme péct do vyhřáté trouby na 200 °C. Pečeme 45 minut a po 20 minutách ještě jednou promícháme.

Video

Komentáře