Menu

Inzerce
Ateli_728x90
Cream 88219 640

Domácí pribiňák

Není snad nikdo, kdo by neznal oblíbený tvarohový dezert Pribináček. Je to oblíbená pochoutka dětí, ale i dospělých. Jeho cena v obchodech už však není nic pěkného.

Láďa Hruška se rozhodl, že udělá domácí pribiňák, který chutná lépe než originál a především je mnohem levnější.

Ingredience:

  • 1 vanička tvarohu (16,90 Kč)
  • 1 kelímek smetany na šlehání (17,90 Kč)
  • 2 vanilkové cukry (8 Kč)

Postup:

Vyšleháme smetanu a přidáme dva vanilkové cukry. Přidáme tvaroh a důkladně promícháme. Směs mícháme tak dlouho, dokud není krémová.

Tip: Podle chuti lze vylepšit/ozdobit např. ovocem.

Komentáře

Tento recept má 13 komentářů
  1. Mohu jen doporučit. Tenhle recept jsme už před 11 lety vymysleli z nouze pro našeho syna.

    1. PROSIM vÁS JAKÉ VYMYSLELA, TOHLE NÁM UŽ BABIČKA DĚLALA
      PŘED 40 LETY , ALE SE SMETANOU NEBO MLÉKEM.
      pro změnu chutí stačí do tvarohu dát jahody, borůvky a jiné ovoce.
      Výborné je dát směs do mističek zalít čokoládou a dát do mrazáku

  2. Je fakt moc dobrý, chutnal nám i dětem.
    Ale opravte si hrubku… 🙂 dospělých !!!

  3. Směs jsme dali do tvořítek na domácí zmrzlinu a zamrazili. Výborný domácí Míša!

  4. Ještě by to chtělo informaci, jak dlouho lze uchovávat v ledničce 🙂

  5. 😀 😀 😀 😀 strop nazyvat tohohle cloveka kucharem… a vy si pochutnejte na tech skvelejch receptech no. at jste tlusty na tri prsty .to mozna budete na pet! totiz. fuj. nechutny.

Komentáře uzavřeny