Bramboráčky

Máte rádi bramboráky? Pak jistě oceníte další z receptů Ladislava Hrušky, který Vás naučí zužitkovat starý chléb a během chvíle si připravit pořádnou porci za pár korun.

I když spíše „chlebáčky“, protože brambory byste v tomto receptu hledali marně, ale chuťově nepoznáte rozdíl!

[tabgroup]
[tab title=“Ingredience“ id=“t1″]

  • tvrdý chléb (10 Kč)
  • 2 vejce (6 Kč)
  • 3 stroužky česneku (2 Kč)
  • majoránka (2 Kč)
  • sůl, pepř

[/tab]
[tab title=“Postup“ id=“t2″]

Tvrdý chléb rozmočíme ve vodě. Poté ho smícháme s vajíčky, česnekem, majoránkou, solí a pepřem. Mícháme do té doby, než vytvoříme těsto.

Oproti klasickým bramborákům by těsto mělo být hustší a nesmí se trhat. Na pánvi rozehřejme olej a pomocí lžíce vytvoříme placičky, které osmažíme.

[/tab]
[/tabgroup]

1 komentář

  1. Eva 2.5.2014 Reagovat

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *